Om

 • Firmaet ble etablert i 1989, det er en enmannsbedrift tuftet på håndtverkstradisjoner og opplæring av lærlinger til godt håndverk i murerfaget.
  Murmester Høgslund har lange tradisjoner hos private og såvel bedrifter, nisje produkter er gamle kakkelovner fra 18-1900 tallet, vi rehabiliterer bad, og utfører peis og ovnsarbeider, om sommeren utfører vi og utearbeider som garasjer og tilbygg med tilliggende arbeider, planeringer veier og støttemurer utfører vi også.

  Vi har egne gravemaskiner og lastebil med kran for lange og tunge løft, kort sagt vi er selvhjulpne for å holde kostnader nede, men vi går aldri på akkord med kvalitet.
  Vi tar på oss også totalentrepriser på hele bygg.

  Matjord leveres og i til meget fordelaktige priser.

  Muring i teglstein og Leca. Støp av gulver, vi er lang erfaring i garasjeplater og lign, samt vi har egne avrettingspumper til flytesparkling, mørtelpumpe for pussing av vegger og farget puss, granittmurer som forskjønner omgivelsene er og veldig glade i.

  Er det behov for arbeider som er sære eller/og spesielle, slike jobber liker vi å løse!

  Murmester Høgslund har og vært aktiv som sensor i Lærlingenemnda i en årrekke, samt innehar en Bachelor grad fra Høyskolen i Akershus, i undervisnings pedagogikk og didaktikk. som tilfredstiller Adjunkt i statlig rom.